Galler Och Grillpannor
5 mins read

Galler Och Grillpannor

Det låter dig laga samma mat som en grill året runt, males utan att behöva kliva utanför huset. Det sista proffset på grillpannan är ~estetic.~ Även om detta kan vara extremt viktigt för vissa, kan det vara lika irrelevant för nästa particular person. Hur som helst, att uppnå dessa Insta-värdiga sökmärken på din mat är mycket lättare att kontrollera på en grillpanna i motsats till en utomhusgrill, enligt Mark Driskill, testkökschef. Ja, snygg mat smakar inte nödvändigtvis bra, förstår vi, men i namnet av en “like,” stödjer vi dig att gå till alla medel som är nödvändiga. Vad du gör efter rengöring av din gjutjärn stekpanna kommer att avgöra hur länge det varar i ditt kök. Eftersom gjutjärn är särskilt känsligt för rost, måste du se until att det är bentorrt före lagring. En grillpanna kan vara en speciell välsignelse för att laga saftigt kött inomhus under sommarsäsongen och få den grillade smaken.

grill pan intitle:how

Därför är det nyckeln till en bra grillupplevelse att hitta en grillpanna med välbalanserad åshöjd och avstånd. Med tanke på pannans struktur (de där gallren som ger din mat de vackra grillmärkena), finns det inte en hel del yta för maten att hålla sig till. Säg hejdå till de där ömma biceps från att skrapa ner din kolridna grill efter biffnatten. För att inte tala om, det är också ett stort proffs för alla som tenderar att fumla lite när det gäller att vända ömtåliga föremål (som fisk) på en utomhusgrill.

Sätt grillpannan ovanpå din kamins brännare och värm på hög värme. Även om det inte är en exakt kopia av en grill, hjälper en grillpanna until att utveckla en fin röding på kött och grönsaker. Värm pannan på spisen innan du lägger until något, och var inte rädd om du börjar se lite rök. Se bara till att huvfläkten är uppfälld till den högsta inställningen, och ett yttre fönster är öppet för att lufta saker lite. Den största skillnaden mellan dessa två matlagningsverktyg ligger i typen av yta.

Vad Är Skillnaden Mellan En Grillpanna Och En Stekpanna?

För gjutjärnsgrillar, förvara dem i ett välventilerat område och undvik att försegla dem i plastpåsar eftersom det kan göra att fukt byggs upp och leder until rost. Korrekt förvaring är ett viktigt steg för att säkerställa livslängden på din grillpanna. Innan du placerar mat på din grillpanna, förvärm den för att uppnå en bra sökning och de klassiska grillmärkena. Beroende på tjockleken och materialet på din panna kan förvärmningen ta allt från 2 till 10 minuter.

Hur Man Rengör En Gjutjärn Grill Pan

Grillpannor är vanligtvis tyngre än stekpannor och är vanligtvis gjorda av materials som värms upp snabbare och håller värmen längre, som gjutjärn. När det gäller grillpannor finns det några olika typer tillgängliga på marknaden. Om du lagar biff som är cirka 1 tum (2,5 cm) tjock, låt den sitta i 3–5 minuter på ena sidan innan du flyttar eller vänder den. Placera försiktigt din mat på pannan med en tång för att undvika skador. När du förbereder biffar eller stora bitar av kyckling, bör du alltid sätta dem på ett avstånd av minst 0 bäst i test stekpanna,5 tum (1,25 cm). I genomsnitt måste du vänta cirka två minuter för att förbereda en tunn biff innan du vänder den. Dyk djupt in i tillverkningsprocessen för kokkärl i rostfritt stål, upplev vår banbrytande teknik och maskiner.

Gjutjärns- eller rostfria stekpannor kan hålla en livstid med rätt skötsel men kan behöva bytas ut om de blir skeva eller kraftigt rostade. Att hålla ett öga på din stekpannegrills skick säkerställer att du alltid har ett funktionellt och säkert verktyg i ditt kök. Som sagt, även om du älskar en rökig grillad hamburgare, känner du likadant för fisk? Om du gillar lite rökighet här, males tycker att det är lite överväldigande där, kan det vara värt att ha både en utegrill och en grillpanna i din matlagningsarsenal. En grillpanna (vi pratar rökpunkter, människor #SCIENCE), som bara kräver en imma av matlagningsspray. När du lägger, säg, en biff på en grillpanna, absorberar delarna riktade i kontakt med metallen en enorm mängd värme—. Om du vill grilla males inte har plats eller tid att få igång den, använd din spis för att grilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *